13. december 2019
Så er cykelholdet Roskilde-Paris landet i den franske hovedstad, og nu venter en lørdag uden røven i sadlen. Søndag står den på afslutningen på Tour de France.
gallery icon

Se billedserie

Så er cykelholdet Roskilde-Paris landet i den franske hovedstad, og nu venter en lørdag uden røven i sadlen. Søndag står den på afslutningen på Tour de France.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelholdet jubler over at være landet i Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelholdet jubler over at være landet i Paris
Opdateret 23. juli 2012 kl. 13:56
Roskilde - 21. juli 2012 kl. 08:30
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Paris: Kærlighedens by tog flot imod, da cykelholdet Roskilde-Paris trillede ind i Paris fredag eftermiddag efter otte dage og 1250 kilometers cykelløb. Og glæden over at se byen var gensidig, selv om det bliver noget svært at sige farvel, efter at holdet har cyklet gennem regn og rusk, brosten og bakker på vejen mod den franske hovedstad og målet om at se opløbet på Tour de France.

- Her er solskin, her er fantastiske mennesker, og alle har det herligt. Naturligvis har de ondt bagi, og benene er slidt, men vi kan sige, at vi gjorde det, og den følelse er helt fantastisk. Jeg fik sgu en klump i halsen, da rytterne trillede ind her på pladsen. Tænk sig at sådan en flok gamle tosser som os kan cykle til Paris. Det er en oplevelse for livet, lyder det overstadigt fra Stiig Broby fra Store Valby, som har været teamchef på holdet.

- Nu har vi seks kilometer til hotellet, og de bliver ad Champs-Élysées. Det bliver bare ikke meget bedre.

Overskuddet fra turen går til Glade Børn Fonden, som folkene bag cykelholdet har stiftet. Fonden har allerede sendt den første mindrebemidlede børnefamilie af sted på en uges sommerferie i et sommerhus i Danmark.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk