13. december 2019
Ved starten var alle dog i fint humør og klar til "kun" 97 kilometer.
gallery icon

Se billedserie

Ved starten var alle dog i fint humør og klar til "kun" 97 kilometer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelhold: Frederiksborgvej er en lille bakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelhold: Frederiksborgvej er en lille bakke
Opdateret 23. juli 2012 kl. 13:56
Roskilde - 20. juli 2012 kl. 16:16
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Imens du læser disse linjer, så er det lokale cykelhold Roskilde-Paris på vej ind i Paris, men før de nåede så langt, så stod der meget bakket terræn mellem dem og målet på Champs-Élysées.

Gårsdagens tur fra Maubeuge til Laon var den korteste med kun 97 kilometer, og det var der en helt naturlig forklaring på - nemlig bakker.

- Nu er Frederiksborgvej pludselig blevet overkommelig. Det var virkelig nogle gode bakker, som får Frederiksborgvej til at fremstå som et lille ubetydeligt bump, man blot kører op ad. Vi taler bakker på halvanden kilometers længde med 3-5 procent stigning, så der skal virkelig trampes, lyder det fra teamchef Stiig Broby.

Efter en god start på dagen kom den første punktering inden for fem minutter - et bagdæk, som er det vanskeligste at skifte. Uheldene fortsatte, og inden for kort tid blev teamets rytme igen slået i stykker, da flere punkteringer fulgte. Det blev dog løst hurtigt, og feltet var videre. Igen i dag tog de lokale vikingerne kampen op med Team Rynkeby, og igen var det Rynkeby, som fik baghjul.

- Fanden tager ved vores de hurtige, når de ser et Rynkeby-hold. De skal bare ædes - og det blev Rynkeby Vordingborg så. Men de fik også regningen et par timer senere for vores team 150 var godt nok flade til sidste.

Det er ikke fordi, at holdet har fået fulgt så meget med i Tour de France. Men Chris Anker Sørensens ødelagte fingre blev dog et samtaleemne.

- Det gjorde det, fordi vi jo tidligere på ugen havde en rytter, som selv måtte på skadestuen med nogle forslåede fingre efter styrt. Men ellers så har vi mest koncentreret os om at holde os selv klar til udfordringerne, siger teamchefen.

Og dagen i morgen, som jo i virkeligheden er i dag, fredag, er den store finale. Mange af de danske cykelhold forventes at samles og køre samlet ind på Champs-Élysées.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk