13. december 2019
Cykelholdet Roskilde-Paris nærmer sig målet i den franske hovedstad. I går kørte holdet endelig ind i Frankrig, og på en af de mindste landeveje var der pludselig danske fans i form af familiemedlemmer på ruten mod Maubeuge.
gallery icon

Se billedserie

Cykelholdet Roskilde-Paris nærmer sig målet i den franske hovedstad. I går kørte holdet endelig ind i Frankrig, og på en af de mindste landeveje var der pludselig danske fans i form af familiemedlemmer på ruten mod Maubeuge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 70 ryttere i udbrud og danske fans langs ruten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 ryttere i udbrud og danske fans langs ruten
Opdateret 23. juli 2012 kl. 13:56
Roskilde - 19. juli 2012 kl. 13:40
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: De skulle egentlig være et cykelhold eller rettere fire hold. Men gårsdagens etape for cykelholdet Roskilde-Paris viste også, at når selvtilliden stiger, så kan der opstå anarki. Det fik ikke mindst servicevognene at føle på den 145 kilometer lange etape fra Hasselet i Holland til Maubeuge i Frankrig.

- Ingen tvivl om de sidste dages strabadser har givet en ekstrem stor selvtillid hos mange, og derfor blev det i dag (i går, red.) en udfordring både at respektere de aftalte spilleregler og de enkelte individers lyst til at prøve kræfter. Der er flere ryttere, som har deres egne gps'er med, og lige pludselig var der afstikkere i alle mulige retninger, lyder det fra "team-manager" Stiig Broby da DAGBLADET Roskilde ringer ham op på de franske landeveje.

Ikke alle holdt sig til ruten, og det betød at feltet blev meget langstrakt.

- På et tidspunkt havde vi 70 ryttere at servicere, som var hvert sit sted, og ikke et team på 70, som fulgtes ad og kunne serviceres. Det var en særdeles stor udfordring, lyder det fra Stiig Broby, som fortsætter:

- Som en af rytterne udtrykte det "hvis vi drev virksomhed på samme måde, som vi kørte i dag, ville vi blive erklæret konkurs".

Ud over det spredte felt så var et af dagens højdepunkter, at to af feltets rytter fik besøg hjemmefra.

- Vi trillede af sted på den mindste landevej, vi har kørt på på hele turen, og pludselig blev vi mødt af bannere og flag, og der var lige et par af de store mænd i feltet, som fik travlt med at komme af cyklerne. Fantastisk at de lige kan ramme hinanden på vejen herned. Det gav virkelig ekstra kræfter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk