13. december 2019
Efter 100 kilometer i regnvejr var feltets yngste rytter Jens Christian Broby på 15 år klar til dagens frokost.
gallery icon

Se billedserie

Efter 100 kilometer i regnvejr var feltets yngste rytter Jens Christian Broby på 15 år klar til dagens frokost.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykel-vikinger overhalede Team Rynkeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykel-vikinger overhalede Team Rynkeby
Roskilde - 18. juli 2012 kl. 13:41
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Tirsdagens etape for cykelholdet Roskilde-Paris bød på optur over hele linjen.

Før holdet tog af sted, havde Stiig Broby og et par hjælpere kørt hele ruten i bil for at sikre, at logistikken var i orden.

Hoteldirektøren i Oeding havde ved den lejlighed rystet på hovedet, og Stiig Broby havde tilkendegivet, at de måske nok var lidt sindssyge.

- Da han så vores hold i dagslys i går morges og kiggede rundt på alle dem med lidt gråt på toppen, sagde han: "Du har ret, I er sindssyge", griner Stiig Broby over mobiltelefonen.

Hoteldirektøren havde tænkt, at cykelprojektet var så tilpas tosset, at han havde hidkaldt den lokale tyske presse, så tirsdag morgen begyndte med interview og billeder af en pressefotograf.

- Journalisten havde rystet lidt på hovedet og sagde så, at det var lidt sjovt, at vi sådan cyklede 184 kilometer af vores bustur til Paris. Jeg prøvede at forklare ham, at vi cyklede så langt hver dag, og nogen ikke tog bussen. Han rystede også på hovedet og sagde bare "Ja, ja, så skriver jeg det".

Holdet, som oprindelig var tre hold, er under turen blevet til fire hold. Det skyldes, at en del fra 100 kilometerholdet har valgt at rykke op på Team 150.

- Team 150 blev så stort, at vi delte det i to. Vi har nu et hurtigt og et knapt så hurtigt Team 150, fortæller Stiig Broby.

Det hurtige hold kører med 45 kilometer i timen, når det går hurtigst. Netop i går var der virkelig gulerødder for holdet. Et hold fra Odder blev overhalet. Det samme gjorde et hold fra Galten. Men dagens højdepunkt var, da de gule kendisser fra Team Rynkeby fik baghjul.

- De taler sikkert om det endnu ude på vejen. Det var virkelig noget, der kunne give moral, lyder det fra Stiig Broby, teamchef. Han håber i øvrigt på dobbelt så mange deltagere på turen til næste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk