13. december 2019
Et velfortjent hvil skal der til, hvis man skal nå hele vejen til Paris. Turens fjerde etape blev noget af en prøvelse for cykelholdet Roskilde-Paris, blandt andet opdagede de på den hårde måde, at der ligger mere end en by med navnet Schwartzdorf i Tyskland.
gallery icon

Se billedserie

Et velfortjent hvil skal der til, hvis man skal nå hele vejen til Paris. Turens fjerde etape blev noget af en prøvelse for cykelholdet Roskilde-Paris, blandt andet opdagede de på den hårde måde, at der ligger mere end en by med navnet Schwartzdorf i Tyskland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor fa'en ligger Schwartzdorf?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor fa'en ligger Schwartzdorf?
Opdateret 17. juli 2012 kl. 16:41
Roskilde - 17. juli 2012 kl. 15:59
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Mandagens etape for cykelholdet Roskilde-Paris bød på geografiske udfordringer og det var ikke bjerge der stod i vejen for en vellykket dag. Mandagens etape gik fra Cloppenburg til Oeding, tæt ved den hollandske grænse, en tur på 160 kilometer.

Gps-cykelcomputere, hvor de daglige ruter er lagt ind, gav lidt problemer for enkelte af holdene. Det betød, at enkelte hold fik en noget længere rute end planlagt. Udover at rytterne fik lidt længere ture, blev det en udfordring for servicebilerne at finde de enkelte team.

- Det gik helt skævt på turen i går. Servicebilerne holdt i en lille flække på størrelsen med Store Valby med navnet Schwartzdorf. Aftalen var, at de skulle vente på rytterne der. Rytterne ankom til Schwartzdorf, men kunne ikke finde servicebilerne, og så legede vi ellers katten efter musen. På et tidspunkt havde både ryttere og servicebiler været hele Schwartzdorf rundt, og da så servicebilerne fortalte rytterne, at de stod ved tankstationen, begyndte det at blive mystisk. Der var nemlig ingen tankstation i den Schwartzdorf, som rytterne stod i, griner Stiig Broby, teamchef.

En venlig lokal mand, som havde spottet de mere og mere desperate ryttere, kunne fortælle, at der lå to byer med det navn med kun 40 kilometers mellemrum.

- Hvor underligt er det lige? Vi fandt hinanden til sidst, og etapen endte lykkeligt, men der var enkelte af vores ryttere, som var begyndt at tænke på alternativ indkvartering, sæt nu det ikke lykkedes at finde hinanden, griner Stiig Broby.

Feltet var af indlysende årsager først i mål ved hotellet klokken 19.50, så det blev endnu en lang dag, som blev afsluttet med velfortjent middag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk