13. december 2019
I Havdrup stod der folk og vinkede cykelholdet afsted.
gallery icon

Se billedserie

I Havdrup stod der folk og vinkede cykelholdet afsted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelhold til vejrguder: I kan ikke slå os ihjel...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelhold til vejrguder: I kan ikke slå os ihjel...
Roskilde - 16. juli 2012 kl. 11:31
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Humøret er fortsat højt på cykelholdet Roskilde-Paris.Turens første tre etaper har budt på en blandet omgang bolsjer. Ikke mindst om lørdagen må der have været basis for at synge den gamle Christiania-sang "I kan ikke slå os ihjel".

- Fredag var helt fantastisk. Der var mange, som vinkede farvel, og selv i Havdrup stod der en stor delegation og vinkede os på vej med Dannebrogsflag, lyder det fra Stiig Broby, teamchef på Roskilde-Paris.

Lørdagen blev derimod en helvedes etape. Ikke nok med at der var tale om turens længste på 204 kilometer til Buxtehude. Det blev også en dag, hvor det regnede lige ind forfra i en meget stor del af etapen. Det gav ikke mindre end 12 styrt, hvoraf to af uheldene resulterede i skadestuebesøg.

- Det var godt nok en dag, som trak tænder ud. Mange af de tyske cykelstier er flisebelagte, og de bliver ekstremt glatte i regnvejr. Blandt andet kunne vi opleve Evan Lynnerup (byrådsmedlem for Venstre) køre direkte ind i en hæk. Et imponerende syn. Men han er tilbage i sadlen, griner Stiig Broby.

- Det mest imponerende var at se folk sidde der med bandager og store skrabesår om aftenen og hygge sig til aftensmaden. Det er sgu holdånd, der vil noget, ingen piverier.

Turen til Buxtehude havde taget 12 timer.

Efter at have repareret på både udstyr og mennesker natten igennem var søndagens rute på 170 kilometer til Cloppenburg.

- Søndagen var en tur i himlen. Ingen styrt og kun to punkteringer. Det var virkelig en dejlig tur oven på lørdagen. Vi mistede godt nok lige Team 50 på et tidspunkt. De havde ikke fået slået gps'en til og tog sig en omvej på 12 kilometer. Men vi fandt dem igen

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk