13. december 2019
Klar til start for cykelholdet Roskilde-Paris. Det er første år holdet kører.
gallery icon

Se billedserie

Klar til start for cykelholdet Roskilde-Paris. Det er første år holdet kører.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Afgang for team Roskilde-Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Afgang for team Roskilde-Paris
Opdateret 13. juli 2012 kl. 11:38
Roskilde - 13. juli 2012 kl. 11:35
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Cyklerne var pudset. Benene i cykelshorts, der blev kysset og krammet. Koner, mænd, kærester, børn og børnebørn fik det sidste kram inden de cirka 70 ryttere fra det nystartede lokale cykelhold Roskilde-Paris her fredag formiddag blev sendt afsted mod deres store mål. Forud venter nu otte etaper og 1200 kilometers cykling inden holdet på næste fredag triller ind i Paris, runder triumfbuen og forhåbentlig trille op ad Champs-Élysées.

Holdet som består af en fantastisk blanding af alt fra unge ambitiøse mænd til dejlige bedstemødre har trænet hårdt igennem foråret og de fleste deltagere har ikke under 2000 træningskilometer i benene.

Det som gør cykelholdet til noget unikt, som med årene kan ende med at vokse sig rigtig stort er, at alle kan være med. Der er et hold som cykler 50 kilometer hver dag, et som cykler 100 og så et hold som cykler den fulde distance hver dag. På den måde bliver det samlede hold en dejlig blanding af motionister som vægter det sociale højt og de mere ambitiøse for hvem det gælder om at få skrevet den fulde cykeltur Roskilde-Paris på cv'et.

Sammen med cykelholdet har arrangørerne oprettet en fond, Glade Børn Fonden, hvis formål er at samle penge ind til at give trængte børn og familie lidt glæde i hverdagen. Fonden har allerede inden afrejse kunnet glæde den første familie med en uges sommerferie i et sommerhus.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk