19. januar 2020
Andreas Westh og resten af Frederiksværk-holdet kan se frem til kompetent hjælp til træning, hvor den tidligere Brøndby-profil, Kim Daugaard, er ny mand i trænerstaben.
Andreas Westh og resten af Frederiksværk-holdet kan se frem til kompetent hjælp til træning, hvor den tidligere Brøndby-profil, Kim Daugaard, er ny mand i trænerstaben.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kim Daugaard til Frederiksværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Daugaard til Frederiksværk
Opdateret 09. juli 2012 kl. 23:51
Sport - 09. juli 2012 kl. 23:02
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Fodbold: Tendensen i Frederiksværk med at svælge sig i tidligere top-spillere fortsætter. Thomas Rytter, Kim Madsen og David Rasmussen har siddet på trænerbænke (sidstnævnte er godt nok først lige startet), og nu kommer også den tidligere Brøndby-profil og assistenttræner, Kim Daugaard, til stålbyen.

Han får titel af trænervejleder i det kommende kalenderår, hvor han skal vejlede trænere og spillere både på seniorholdet og ungdomshold fra U15-U19. For seniorholdet bliver han rådgiver og assistenttræner.

- Der er ingen tvivl om at, kunne tilknytte en person med en karriere, der indeholder erfaring gennem sin trænerrolle i en af Danmarks

største klubber og dertil 464 Superliga-kampe, 17 ungdomslandsholdskampe, 34 Europa Cup-kampe, syv ligalandsholdskampe og fem titler både som dansk mester og pokalfinalevinder er en stor gevinst for Frederiksværk FK, og derfor er klubben også meget tilfreds

med denne aftale, der med overbevisning kan løfte overliggeren for klubbens sportslige udvikling, skriver klubben om nyansættelsen.

Kim Daugaard er 38 år gammel og bor til daglig i Køge.