16. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halløj på havnefesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halløj på havnefesten
Halsnæs - 07. juli 2012 kl. 14:03
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hundested: Temperamentet kom i kog fredag aften ved halv elleve-tiden under Hundested Havnefest, og det i en sådan grad, at politiet måtte tilkaldes.

Nordsjællands Politi i Helsingør siger, at en 19-årig lokal mand optrådte så provokerende, højtråbende og voldelig mod alt og alle, at han blev anholdt.

Det var han tilsyneladende ikke særlig tilfreds med, for han smadrede hovedet ind i en politibils siderude to - tre gange med det resultat, at ruden gik i stykker.

Derefter blandede tre af hans jævnaldrende kammerater sig i løjerne, og en af dem kaldte en kvindelig betjent for en "so". To af kammeraterne blev efterfølgende anholdt kortvarigt.

Og ud på de små timer røg der så et par spritbilister i politiets garn. På Ullerup Skovvej blev en 30-årig lokal mandlig bilist standset, og da der var mistanke om spirituskørsel, blev han medbragt til udtagning af blodprøve.

Få minutter senere på Funkisvej standsede politiet en 51-årig mandlig bilist, der ligeledes fik udtaget blodprøve. Om disse bilister har noget med havnefesten at gøre, er dog ikke klarlagt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk