25. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halløj på havnefesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halløj på havnefesten
Halsnæs - 07. juli 2012 kl. 14:03
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hundested: Temperamentet kom i kog fredag aften ved halv elleve-tiden under Hundested Havnefest, og det i en sådan grad, at politiet måtte tilkaldes.

Nordsjællands Politi i Helsingør siger, at en 19-årig lokal mand optrådte så provokerende, højtråbende og voldelig mod alt og alle, at han blev anholdt.

Det var han tilsyneladende ikke særlig tilfreds med, for han smadrede hovedet ind i en politibils siderude to - tre gange med det resultat, at ruden gik i stykker.

Derefter blandede tre af hans jævnaldrende kammerater sig i løjerne, og en af dem kaldte en kvindelig betjent for en "so". To af kammeraterne blev efterfølgende anholdt kortvarigt.

Og ud på de små timer røg der så et par spritbilister i politiets garn. På Ullerup Skovvej blev en 30-årig lokal mandlig bilist standset, og da der var mistanke om spirituskørsel, blev han medbragt til udtagning af blodprøve.

Få minutter senere på Funkisvej standsede politiet en 51-årig mandlig bilist, der ligeledes fik udtaget blodprøve. Om disse bilister har noget med havnefesten at gøre, er dog ikke klarlagt.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede