23. februar 2020
Danseskolen Swingtime havde fuldt hus til sin danseuge i Farum.
Danseskolen Swingtime havde fuldt hus til sin danseuge i Farum.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra stille og genert til showdanser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra stille og genert til showdanser
Furesø - 07. juli 2012 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Farum: Musikken spiller højt, og bassen dunker med præcision, mens 50 børn i alderen seks til 10 år lader sig styre af danselysten hos Swingtime i Musikhuset nær Farum Kulturhus.

Og sådan har det været hver dag i denne uge, og anstrengelserne blev belønnet med en fejende flot opvisning fredag eftermiddag på Store Torv på Farum Bytorv.

Swingtimes daglige leder, Jeanne Lindgaard, underviser på flere niveauer og i flere forskellige danse, men hun indrømmer, at arbejdet med disse unge er noget, hun vægter ekstra højt.

- I denne uge har vi haft elever, der går hos Swingtime i forvejen, og vi har haft børn, der aldrig har danset før. Så niveauet har været meget forskelligt. Derfor har vi delt deltagerne op i to hold og valgt nogle øvelser, der ikke var alt for svære i starten, forklarer Jeanne Lindgaard til Frederiksborg Amts Avis.

Den første træningsdag var præget af, at langt de fleste børn var noget generte og meget stille, men der er i ugens løb løsnet gevaldigt op.

- Vi har øvet en lang række forskellige dans, blandt andet salsa, hip hop, breakdance, electric boogie, house og rock'n roll, men det, der har skabt den vildeste begejstring, er cheerleading. Vi havde to drenge med fra starten, men den ene smuttede med det samme, da han så, at salen var fuld af piger. Den anden dreng har været her indtil fredag, hvor han skulle på ferie. Han nød det rigtig og følte, at han havde helt styr på pigerne, siger Jeanne Lindgaard.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis lørdag.