24. november 2020
Fire mænd og deres maskiner. Danske Spleen United under deres 24 timer lange koncert ved Roskilde Festivals badesø. Natten til lørdag skal de på den igen, når de spiller på Arena - dog ikke i nær så lang tid.
gallery icon

Se billedserie

Fire mænd og deres maskiner. Danske Spleen United under deres 24 timer lange koncert ved Roskilde Festivals badesø. Natten til lørdag skal de på den igen, når de spiller på Arena - dog ikke i nær så lang tid.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spleen United nåede i mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spleen United nåede i mål
Opdateret 25. juni 2015 kl. 13:03
Roskilde Festival - 05. juli 2012 kl. 00:32
Af Lars Ahn Pedersen
Hvordan har man det, når man lige har gennemført en 24 timer lang koncert?

- Jeg er rigtig smadret lige nu, men jeg har det også sindssygt godt. Det er nok det tætteste, en fyr som mig kommer på en stor sportspræstation, lyder svaret fra Bjarke Niemann.

Han er forsanger i elektropopbandet Spleen United, som onsdag aften klokken 22 nåede i mål efter at have spillet et helt døgn i træk i et telt ved festivalens badesø. Rent faktisk nåede de fire medlemmer at spille i 24 timer og seks minutter, for når nu man har fået sat gang i festen, kan det være lidt svært at stoppe.

Stoppe gjorde de dog, og Bjarke Niemann erkender, at der havde været kriser undervejs. Bandet havde nemlig et mål om, at der helst skulle være tre og mindst to på scenen ad gangen, men størstedelen af tiden var alle fire til stede.

- Det var især hårdt mellem klokken halv seks og ni, hvor folk lå og sov. Jeg var selv nødt til at tage 20 minutter, hvor jeg satte mig ned ved søen for at komme væk fra musikken, men det lykkedes ikke rigtig, så jeg gik tilbage igen, fortæller han.

Spleen United skal også spille på selve Roskilde Festival natten til lørdag, hvor de går på Arena klokken 2.30.
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk