19. september 2019
Vordingborg Kommune er nu ejer af marinaen, som er i en noget forfalden tilstand.
Vordingborg Kommune er nu ejer af marinaen, som er i en noget forfalden tilstand.
Foto: Svend Klarskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkursramt marina overtaget af kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkursramt marina overtaget af kommunen
Opdateret 21. juni 2012 kl. 14:08
Vordingborg - 20. juni 2012 kl. 15:55
Af Svend Klarskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Uden overhovedet at byde blev Vordingborg Kommune onsdag middag ejer af Klintholm Havns marina ved 2. tvangsauktion i fogedretten, Nykøbing F..

På 1. tvangsauktion bød kommunaldirektør Tomas Therkildsen 3.250.000 kr. som den højstbydende for marinaen. Herpå blev der begæret ny tvangsauktion. Men ingen røst lod sig høre, da budrunden indledtes ved 2. tvangsauktion.

Den kommunale udsending, udviklingsdirektør Torben Gleesborg, viste et øjebliks tvivl, men dommeren beroligede med, at så længe der ikke blev fremsat et bud, var højeste bud fra 1. auktion gældende. Og derved blev det.

Kuratoren i "Feriehotel Østersøen" under konkurs, advokat Mariann Jørn Hansen, Nykøbing F., orienterede inden auktionen om, at parkerings-arealet ved marinaen op til stranden er et område, som sorterer under ejerforeningen for marinaens lejlighedskompleks. Og en p-aftale for stedet skal genforhandles med ejerforeningen. Ligesom kurator også omtalte bade- og toiletbygningen, som er under opførelse efter en brand sidste år. Der har resteret en forsikringssag omkring denne bygning, ligesom der har manglet en kommunal godkendelse af byggeriet. Men Mariann Jørn Hansen lod forstå¨, at kommunen på dette felt var imødekommende. Og således kan kommunen nu imødekomme sig selv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk