15. juni 2021
Forrige weekend gennemførte Kronprins Frederik MTB Marathon 2009 ved Hillerød. Nu skal han træne fitness i naturen ved Lille Hareskov. Foto Lars Skov
Forrige weekend gennemførte Kronprins Frederik MTB Marathon 2009 ved Hillerød. Nu skal han træne fitness i naturen ved Lille Hareskov. Foto Lars Skov
Foto: Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronprins motionerer med træstammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprins motionerer med træstammer
Sjælland - 04. oktober 2009 kl. 16:21
Af Jesper Sabroe
Nordsjælland: Når skolebørnene i Furesøs 4. klasser torsdag den 8. oktober tager ud i Lille Hareskov under skolernes motionsuge, skal de dyrke motion sammen med både en kronprins og en miljøminister.

Anledningen til at Kronprins Frederik og miljøminister Troels Lund Poulsen trækker i træningstøjet her er, at Skov og Naturstyrelsen har udviklet en række naturfitness-øvelser, der alle tager udgangspunkt i de ganske gratis reskaber som træstubbe og lavthængende grene, der er tilgængelige i skove og parker. Her kan man lave armbøjninger på en træstamme, styrke lårmuskler og kondition ved step på træstubbe og stejle bakker uden at det koster en klejne i månedlig abonnement.

Arrangementet finder sted torsdag den 8. oktober fra klokken 10 på Gisselfeldengen i Lille Hareskov, oplyser Miljøministeriet i en pressemeddelelse.
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?