13. juni 2021
Der er stor interesse for pillefyr og solenergi på Roskilde Dyrskues maskinudstilling, og et af de steder, hvor kunderne sværmer interesseret omkring de udstillede anlæg er hos Niels Olsen fra Gyrstinge VVS.
Der er stor interesse for pillefyr og solenergi på Roskilde Dyrskues maskinudstilling, og et af de steder, hvor kunderne sværmer interesseret omkring de udstillede anlæg er hos Niels Olsen fra Gyrstinge VVS.
Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrskuefolket ser på pillefyr og solceller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrskuefolket ser på pillefyr og solceller
Opdateret 01. april 2015 kl. 10:16
Roskilde Dyrskue - 10. juni 2012 kl. 10:02
Af Marianne Due
Roskilde: Der bliver kigget grundigt på pillefyr og solenergianlæg på maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue, og det passer Niels Olsen fra Gyrstinge VVS ganske godt, for det er her på dyrskuepladsen, at han kan vise, at hans virksomhed hører til de langtidsholdbare i branchen.
arrow Læs også: 79.155 besøgte dyrskuet

Niels Olsen har i 30 år haft en stand på Roskilde Dyrskue for at sætte fokus på sit firmas produkter og ydelser. Gyrstinge VVS sælger varmepumper, solvarme, solceller, brændefyr og pillefyr, og kunderne sværmer interesseret omkring de udstillede fyr og solenergianlæg. Nyheden i år er det danskudviklede og fuldautomatisk pillefyr, Ekkoheat, der ikke er større, end det kan stå i et bryggers men alligevel kan varme et parcelhus på 150 kvadratmeter op. Det brænder fem dage, når fyret er fyldt op med piller, forklarer Niels Olsen.

Selv om det ikke lige er sådan at måle effekten af at være til stede på Roskilde Dyrskue og ved andre lignende begivenheder, så er Niels Olsen ikke i tvivl om at det gavner hans virksomhed på lang sigt.

- Så kan der ringe en en dag og være interesseret i at købe et nyt fyr, han ringer op og siger "vi snakkede sammen ude på dyrskuet", men så var det på dyrskuet for tre år siden. Mange af vores kunder vender tilbage, fordi de har handlet med os før. Det giver kunderne en sikkerhed for kontinuitet, at de kan se, at vi stadig er her, siger Niels Olsen.
arrow Flere billeder fra Roskilde Dyrskue
10. juni 2012 kl. 10:03 Opdateret: kl. 08:45
arrow 37.484 besøgte dyrskuet lørdag
10. juni 2012 kl. 06:46 Opdateret: kl. 13:21
arrow Kvindelig rytter kørt på hospitalet efter hesteshow
09. juni 2012 kl. 15:38 Opdateret: kl. 15:54
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk