6. marts 2021
Medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget har valgt dette A-formede projekt fra Christensen og Co. Arkitekter som det nye klubhus på Møllemosen. Illustration: Christensen og Co. Arkitekter
Medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget har valgt dette A-formede projekt fra Christensen og Co. Arkitekter som det nye klubhus på Møllemosen. Illustration: Christensen og Co. Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldspillere skifter containere ud med A-form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldspillere skifter containere ud med A-form
Allerød - 09. juni 2012 kl. 06:00
Af Anne-Mette Rasmussen
Allerød: Allerød Fodbold Klub får et A-formet klubhus til 33 millioner på fodboldanlægget på Møllemosen. Byggeriet går i gang om et par måneder og forventes at stå klar den 1. april næste år. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der bliver tale om et lyst og rummeligt klubhus med omklædningsrum, fælleslokaler og køkkenfaciliteter. Klubhuset, der ligner et stort A, når man ser det fra gavlen, er tegnet af Christensen og Co. Arkitekter med Jønsson som entreprenør. Det kommer til at koste lige omkring 33 millioner kroner.

- Det forslag, vi valgte, adskilte sig fra de øvrige tre. Det var klart det bedste og det, der levede bedst op til de krav, vi havde stillet i udbudsmaterialet. Det har et meget lyst indemiljø. Og så har det med sin form som et A en særegen udformning, så vi synes, at vi har peget på en meget fin løsning, Flemming Villadsen (S), der er formand for det Kultur- og Fritidsudvalg, som enstemmigt pegede på netop den model.

I Allerød Fodbold Klub er der stor tilfredshed med det kommende klubhus.

- Vi synes godt om det, det må jeg sige. Vi så hurtigt, at netop det projekt så utrolig spændende ud, og vi glæder os over, at det også blev det, som politikerne valgte. Det bliver et meget spændende, funktionelt og miljøvenligt klubhus. Og det lever op til de forventninger, vi har i klubben, så det er meget positivt, siger klubbens formand Ivan B. Skov, der på klubbens mere end 1000 medlemmers vegne glæder sig til, at det nye hus kan tages i brug.

Deres klubhus har de seneste år bestået af en række midlertidigt opsatte containere på grunden.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?