21. august 2019
Fra venstre er det Klaus Wichman-Hansen, Leif Kledal, Carl Peter Skrøder og Bjarne Høyer. De vil hjæpe EM-heltene til triumf.
Fra venstre er det Klaus Wichman-Hansen, Leif Kledal, Carl Peter Skrøder og Bjarne Høyer. De vil hjæpe EM-heltene til triumf.
Foto: Bjørn Armbjørn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sangsvaner vil synge Danmark til EM-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangsvaner vil synge Danmark til EM-sejr
Sorø - 31. maj 2012 kl. 14:00
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
SORØ: De danske EM-fodboldspillere får en sang eller to fra Sorø i ryggen, når de søndag den 17. juni løber på banen til kampen mod Tyskland.

Kvartetten bag de populære sangcaféer på Kulturcafé Ludvig, De Glade Sangsvaner, har nemlig arrangeret "Sange i Sommernatten" på Kinahøjen i Akademihaven samme aften fra kl. 18.00 til ca. 20.30, så man lige kan nå fodboldkampen i TV.

Og sådan nogle sangsvaner kan også inspirere med masser af gejst og kampånd. Da arrangementet for første gang i "sommeren" 2011 løb af stablen, høvlede det ganske enkelt ned.

En vaskeægte heldagsregn lod sig end ikke synge væk. Arrangørerne tog det relativt roligt, men det kunne de også sagtens gøre, for der kom op mod et par hundrede.

- Men det var jo ikke optimalt, så det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi i år håber på godt vejr, smiler Bjarne Høyer, der sammen med Carl Peter Skrøder, Klaus Wichman-Hansen og Leif Kledal udgør De Glade Sangsvaner - og Carl Peter Skrøder tilføjer med et glimt i øjet:

- Men der er altså kun lavet sanghæfter til de første 800.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk