17. november 2019
Atelieret var netop bygget færdig og blev indviet med stor succes i forbindelse med Kunst i Pinsen, hvor Jette Isaksen bød indenfor i det nye lokale.
gallery icon

Se billedserie

Atelieret var netop bygget færdig og blev indviet med stor succes i forbindelse med Kunst i Pinsen, hvor Jette Isaksen bød indenfor i det nye lokale.
Foto: Martin W. Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debutanten var tilfreds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debutanten var tilfreds
Slagelse - 29. maj 2012 kl. 07:30
Af Martin W. Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Slagelse: Atelieret var netop blevet færdigt onsdag før pinse, og lørdag stod Jette Isaksen klar til at slå dørene op, da hun for første gang deltog i "Kunstdage i Pinsen".

- Jeg er meget tilfreds, jeg har blandt andet solgt ni værker, fortæller hun, da der blev gjort status mandag eftermiddag.

Ligesom mange andre steder havde lørdagen været lidt sløv, men både søndag og mandag var der travlhed i det nybyggede atelier på privatadressen.

- Allerede over middag søndag havde der været 20 besøgende, og det fortsatte bare hele dagen og i dag med, konstaterer kunstneren tilfreds.
Komme til mig
Udover salgene havde flere besøgende også spurgt om mulighed for at låne værker, så de kunne 'afprøve' kunsten på de hjemlige vægge.

- Det er sjovt, og det har jeg intet i mod, fastslår Jette Isaksen, der både er med i eventen for at vise sin kunst og sælge den.

Samtidig glæder hun sig over, at det nye atelier bestod sin manddomsprøve og fremover kan erstatte kælderen som arbejdssted.

- Når vejret er som nu, så er det altså ikke kælderen, der trækker allermest, konstaterer hun med et smil.

Det nye lokale skal både være arbejdssted og salgssted.

- Så kan man komme efter aftale og se mine værker. Det gør, at nu skal jeg ikke opsøge folk for at sælge min kunst, nu skal de komme til mig, slutter en tilfreds kunstner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk