18. december 2017
Hurra, hvor det går. FC Nordsjælland snuppede guldet i Farum Park, og det glæder borgmesteren.
Hurra, hvor det går. FC Nordsjælland snuppede guldet i Farum Park, og det glæder borgmesteren.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM-guld giver kommune fælles oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM-guld giver kommune fælles oplevelse
Opdateret 25. maj 2012 kl. 20:21
Furesø - 25. maj 2012 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Furesø:Hele Furesø ønsker tillykke. Solen skinner, smilene er brede, flagene blafrer, og bageren bager guldmedaljekager.

Glæden er stor i hele Furesø. FC Nordsjællands mesterskab er en utrolig flot sejr for klubben, men det er hele kommunen, der vinder ved, at mesterskabet er i hus, mener borgmester Ole Bondo Christensen (S).

- Det, som FCN har opnået, er helt igennem beundringsværdigt. Klubben har haft et ambitiøst mål og arbejdet stenhårdt mod det i årevis. Spillere, trænere og ledere har stået sammen - også når det var op ad bakke. Samtidig leverer klubben noget af det mest kreative og underholdende fodbold i ligaen. Den måde at arbejde på er et eksempel til efterfølgelse for hele Furesø, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Borgmesteren ser danmarksmesterskabet som et kæmpe skulderklap til klubben, og titlen betyder samtidig rigtigt meget for Furesø Kommune.

- Vi samler os som kommune om en fælles oplevelse samtidig med, at Furesø får positiv omtale i medierne. FC Nordsjælland skal have et kæmpe stort tillykke med sejren. Det er helt utrolig godt gået, siger Ole Bondo Christensen.

Han var, sammen med mange andre fra byrådet onsdag aften på lægterne for at heppe på holdet, og nogle deltog i guldfesten til den lyse morgen.

- Furesø Kommune og FCN har et rigtig godt samarbejde om brugen af Farum Park. Vi går nu, som planlagt, i gang med at lægge kunstgræs, så banen står klar til Champions League kampene i efteråret, siger Ole Bondo Christensen.

Fredag er hele byen inviteret til mesterskabspandekager på Farum Park klokken 10 - hvor der er mulighed for at hilse på spillerne og få autografer.

Samtidig er der mulighed for at få en lille del af guldgræsbanen med hjem.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk