21. april 2021
Også DF's Poul Nødgaard, her sammen med datteren Karin, melder sig nu blandt kritikerne af Ringsteds kommunaldirektør Jacob Nordby.
Også DF's Poul Nødgaard, her sammen med datteren Karin, melder sig nu blandt kritikerne af Ringsteds kommunaldirektør Jacob Nordby.
Foto: Hans-Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere: Direktør magter ikke job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere: Direktør magter ikke job
Opdateret 01. maj 2012 kl. 06:37
Ringsted - 28. april 2012 kl. 09:19
Af David Arnholm
Ringsted: Kommunaldirektør Jacob Nordby magter ikke at være øverste chef for Ringsted Kommune. Det skriver Dansk Folkepartis mangeårige byrådsmedlem Poul Nødgaard i et læserbrev i lørdagens udgave af DAGBLADET Ringsted.

Her langer han usædvanligt hårdt ud efter kommunaldirektøren og borgmester Niels Ulrich Hermansen (V) for ikke at have bragt orden i "de kaotiske forhold på rådhuset". Kritikken kommer i forbindelse med Lisbet Overvads fratrædelse som kommunaldirektør og beslutningen om at lade en konsulentundersøgelse kortlægge kommunens øverste ledelse. Poul Nødgaard kræver, at borgmesteren "handler hurtig og effektivt", og han får opbakning fra andre dele af oppositionen.

- Jeg synes, han har skuffet mig. Han mister troværdighed i Lisbet Overvad-sagen, og det er sådan noget, der er svært at genoprette. Jeg synes ikke, det er godt nok, siger den tidligere borgmester Benny Christensen.

Også Enhedslistens Jan Jakobsen slutter sig til koret af kritikere.

- Jeg er meget enig med Poul, men jeg tvivler på, der sker noget. Jeg mener ikke bare det handler om kommunaldirektøren, men også om den flertalsgruppe, der sidder, for den er handlingslammet, siger Jan Jakobsen (EL).

Trods kritikken er Niels Ulrich Hermansen dog ikke til sinds at skille sig af med kommunaldirektøren.

- Indtil resultatet af konsulentundersøgelsen foreligger, har jeg fuld tillid til kommunaldirektøren og hans virke, fastslår borgmesteren.

Socialdemokratiets gruppeformand, Svend-Erik Jakobsen, gav i et læserbrev i mandags sin opbakning til kommunaldirektøren, og SF's gruppeformand, Britta Nielsen, finder kritikken utidig.

- Jeg synes, man skal afvente konsulentundersøgelsen, og jeg vil ikke kommentere det, før den foreligger, siger hun.

Det har ikke været muligt at få Jacob Nordbys kommentar til kritikken.
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk