18. april 2021
Der skulle være chance for lidt af en alternativ cykeltur, når fællesskabs-cyklen kommer til Køge på torsdag den 26. april.
Der skulle være chance for lidt af en alternativ cykeltur, når fællesskabs-cyklen kommer til Køge på torsdag den 26. april.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykeltur med venner og et godt grin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykeltur med venner og et godt grin
Fra torsdag den 26. april kan alle helt gratis låne Råderums sociale cykelskulptur og køre en tur rundt i udstillingen Urban Play på Søndre Havn.
Køge Onsdag - 23. april 2012 kl. 15:18
Køge: Fællesskabs-cyklen, som er i Køge på torsdag, er til tre personer, og det kræver samarbejde og humor at få cyklen på rette vej. Kan man dét, lokker cyklen med en legende og underholdende cykeltur.

Cyklen udlejes fra KØS i Nørregade.

Råderum, som er et mobilt kontor for samtidskunst, åbner kunstudstillingen Urban Play i Søndre Havn i Køge. I den forbindelse har de taget deres fællesskabscykel med, en opskrift på, hvordan man bruger den og en aktivitetskalender med bud på, hvor man kan tage hen.

Der er mulighed for en prøvetur torsdag den 26. april klokken på KØS, Nørregade 29, Køge.

Cyklen kan gratis bookes af alle (på info koes.dk i hverdage og tlf. 5667 6020 i weekenden) frem til 15. september.
Social oplevelse
Cyklen er et fartøj for nye fællesskaber og kreativ tænkning, der peger på vigtigheden af kreativitet og leg i det offentlige rum.Samtidig er den et budskab om at udvikle en bæredygtig by, hvor både byboere og turister får mulighed for at opleve byen på en anderledes måde.

Ideen med fællesskabscyklen er at synliggøre cykelturen som en social og legende oplevelse. Ikke bare et transportmiddel men et redskab for interessante møder og sjove udflugter.

Den sociale cykel er til låns for alle. For at skabe et større fællesskab omkring cykelturene, opfordres pedaltrampere til at uploade historier og billeder fra turen på Urban Plays facebook.

Råderums sociale cykel en del af Bicycle Innovation Labs cykelbibliotek på Amager.
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk