13. juni 2021
Direktør Thomas Edelborg fra Sonnenkraft i Tølløse fik meget at gøre med at besvare mange spørgsmål fra de fremmødte til solcelle-aften i landsbyhuset i Gyrstinge. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Direktør Thomas Edelborg fra Sonnenkraft i Tølløse fik meget at gøre med at besvare mange spørgsmål fra de fremmødte til solcelle-aften i landsbyhuset i Gyrstinge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solfangere på taget lokker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solfangere på taget lokker
Opdateret 23. april 2012 kl. 13:56
Ringsted - 20. april 2012 kl. 21:01
Af Anne Wandahl
Gyrstinge: Landsbyhuset i Gyrstinge er et "grønt" hus, og her kommer der i eftersommeren et info-møde mere om solceller, efter en overvældende interesse for samme sag onsdag aften.

Små 100 mennesker mødte frem i landsbyhuset for at få mere viden om solcelleanlæg fra arrangørerne Sonnenkraft i Tølløse og Gyrstinge VVS ved Niels Olsen.

Han tog initiativet til aftenen i forventning om, der der måske dukkede et par snese personer op.

- At der er en interesse for solceller og andre energiløsninger, ved vi godt, men vi er overraskede over, at der kom 93 til mødet. Vi havde regnet med måske det halve, fortæller Niels Olsen til DAGBLADET Ringsted.

Spørgsmålenene fra deltagerne tegner i retning af, at solceller har tre slags tiltrækningskraft. Dels vil mange gerne kende mere til den økonomiske gevinst i solcellerne, dels var der spørgsmål om, hvirvidt man kan blive helt fr i for at være afhængig af el-værkerne, og endelig er der også interesse for at vide mere om den miljømæssige gevinst i vedvarende energi, fortæller Niels Olsen.

Han er så glad for det store fremmøde, at der allerede nu arbejdes på et nyt solcellemøde i landsbyhuset på en endnu ikke fastlagt dato i august under eftersommersolen.
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk