25. oktober 2021
Sana Saleem og Rikke Herrguth med Dan Rasmussens "Stilladsakrobaterne". Til højre Thomas Elong, som er formand for C4-Foreningen.
gallery icon

Se billedserie

Sana Saleem og Rikke Herrguth med Dan Rasmussens "Stilladsakrobaterne". Til højre Thomas Elong, som er formand for C4-Foreningen.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: C4-erhvervspris til Papiruld Danmark i Hammersholt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

C4-erhvervspris til Papiruld Danmark i Hammersholt
Hillerød - 19. april 2012 kl. 17:08
Af Maja Vindelev
Hillerød: Fugemasse har gennem årene udviklet sig til en kemisk cocktail, og meget betonbyggeri kæmper med problemer, fordi fugemasserne har indeholdt miljøgiften pcb. Men på virksomheden Papiruld Danmark A/S i Hammersholt ved Hillerød er man i gang med at udvikle sit produkt, så man kan fremstille fugemasse af 100 procent organisk materiale.

Det var en del af baggrunden for, at Papiruld Danmark, der i øvrigt fremstiller miljøvenligt isoleringsmateriale, i går modtog C4- erhvervsprisen 2012. Medvirkende er også, at virksomheden er i voldsom vækst og skaber nye arbejdspladser på trods af krisen.

Da Papiruld Danmarks ledelse og bestyrelse i går var på seminar, var det kommunikationsansvarlig Rikke Herrguth og Sana Saleem, der modtog prisen, som bestod af et diplom og relieffet "Stilladsakrobaterne", som Dan Rasmussen, der også bor i Hammersholt, har lavet.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?