19. maj 2021
Inden den hyggelige erhvervskomsammen stod en del af deltagerne og nød det gode vejr, mens et ungdomshold knoklede rundt på stadion.
gallery icon

Se billedserie

Inden den hyggelige erhvervskomsammen stod en del af deltagerne og nød det gode vejr, mens et ungdomshold knoklede rundt på stadion.
Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alliancer på kryds og tværs i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alliancer på kryds og tværs i kommunen
Vordingborg - 16. april 2012 kl. 07:00
Af Robert Andersen
Man kunne næsten ikke ønske sig en bedre ramme om fodboldklubben Langebæk Alliancens arrangement lørdag eftermiddag. Der var inviteret til fodbold. 1. holdet skulle spille en seks-points kamp mod Kalundborg. Samtidig var der inviteret til hyggekomsammen i den nyligt oprettede erhvervsalliance - Vordingborg Alliancens Erhvervsnetværk.

Alliancens medlemmer var mødt talstærkt op, solen skinnede, termometeret vippede lige omkring 10 grader, vinden var svag. Nede på det grønne græstæppe, spænede klubbens fremtid rundt. Rammerne sad lige i skabet.

Klubbens formand Kim Henningsen og en af initiativtagerne til erhvervsnetværket, Bjarne Rosgaard, havde travlt med de sidste forberedelser, mens de 44 tilmeldte nød solen udenfor klubhuset i Stensved.

Tanken bag erhvervsnetværket er, at skabe grobund for udvikling - både i erhvervslivet og i fodboldklubben.

Vordingborg Alliancens Erhvervsnetværk havde sit første møde den 1. marts og ind til videre er der kommet 32 medlemmer. Bjarne Rosgaard forventer, at dette kun er begyndelsen, og at flere vil bakke op om initiativet.

Nu gælder det om at skabe kontakt til en masse erhvervsfolk og gøre dem det klart, at dette er en vinder for begge parter.

- Der er så meget snak om Udkantsdanmark, at vi må gøre noget ved det, siger Bjarne Rosgaard.

Derfor synes han, at det kan være en fordel for en lang række af kommunens erhvervsdrivende at være med, fordi de vil komme til at kende en masse ligesindede, som de end ikke anede eksisterede før.
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk