6. marts 2021
Michael Vesterskov tager udgangspunkt i sine egne erfaringer som kreativt menneske i forsøget på at få andre til at indtage scenen i deres eget liv.
Michael Vesterskov tager udgangspunkt i sine egne erfaringer som kreativt menneske i forsøget på at få andre til at indtage scenen i deres eget liv.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Michael Vesterskov: Vær stjerne i dit eget liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Vesterskov: Vær stjerne i dit eget liv
Egedal - 29. marts 2012 kl. 22:46
Af Annemette Ross Jensen
Egedal: "Hvert sekund fødes der en menneskesjæl til verden. Et nyt lys tændes, en stjerne, der måske skal brænde usædvanlig smukt, der i al fald har sit eget, aldrig sete spektrum. Et nyt væsen, der måske skal strø genialitet, måske skønhed omkring sig. Intet menneske er en gentagelse af andre eller skal nogensinde selv gentages."

Sådan skrev Martin Andersen Nexø i romanen "Ditte Menneskebarn", og med udgangspunk i dette citat, H.C. Andersens eventyr "Den grimme ælling" og sin egen historie har Ledøje-kunstneren Michael Vesterskov skabt sit nye musikalske foredrag "Indtag scenen i dit eget liv", skriver Frederiksborg Amts Avis

I en tid hvor mange drømmer om at vinde X Factor, komme på forsiden af ugebladene eller blive kendt via tv-shows sætter han fokus på, hvordan vi lærer at tro på, at vi kan gøre en forskel uden at være mediestjerner.

- Der findes andre stjerner end dem, der glimter i medierne, mener Michael Vesterskov, og det er det, hans foredrag handler om.

- Vi har brug for al den styrke og kraft hver enkelt menneske indeholder. Når glæde kreativitet, selvværd og værdighed overskygger angsten og frygten for at fejle, så vil for eksempel sygedage, lægebesøg, og forbruget af lykkepiller mindskes betydeligt, mener han.

Efter de første foredrag forskellige steder i landet, kan han med glæde konstatere, at det nye foredrag viser sig at gøre indtryk og vække genklang hos mange mennesker. Han har sågar oplevet, at debatten efter foredraget var længere end foredraget selv.

- Det, der sker, og den reaktion, der kommer efter foredragene, er mange, men én ting, der går igen, er, at mange genopdager deres værdighed, glæde og stolthed samt at de tager fat i nogle hengemte tanker og drømme, de altid har ønsket at forfølge, fortæller han til Frederiksborg Amts Avis.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?