25. oktober 2021
Helle Reedtz-Thott er veninde med kronprinsesse Mary. Men de tætte forbindelser til kongehuset, hjalp hende ikke. Hun er smidt ud af Slotbryggeriet Føniks' bestyrelse.
Helle Reedtz-Thott er veninde med kronprinsesse Mary. Men de tætte forbindelser til kongehuset, hjalp hende ikke. Hun er smidt ud af Slotbryggeriet Føniks' bestyrelse.
Foto: Thomas Krakau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gavnø-baronesse smidt ud af bryggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gavnø-baronesse smidt ud af bryggeri
Opdateret 30. marts 2012 kl. 06:34
Næstved - 30. marts 2012 kl. 06:00
Af Anna C. Møhl
Næstved: Helle Reedtz-Thott, baronesse på Gavnø, blev torsdag aften smidt ud af Slotsbryggeriets Føniks' bestyrelse. Hun vil nemlig ikke gå selv.

På en ekstraordinær generalforsamling torsdag aften var der kun et punkt på dagsordenen: Valg af ny bestyrelse. Mellem linjerne betød det, at Helle Reedtz-Thott skulle smides ud af bestyrelsen.

Det blev hun, skriver Sjællandske.

Føniks' bestyrelse mener ikke, at Helle Reedtz-Thott, der har nære forbindelser til Kongehuset, kan drive sit eget mikrobryggeri på Gavnø Gods og samtidig have indflydelse på Føniks' forretninger. Helle Reedtz-Thott oplyser, at hun er villig til at forlade bestyrelsen. Men først når det er afklaret, hvem der ejer hvad i selskabet.

- På grund af vores ejerskab ønsker jeg at fastholde et repræsentantskab i bestyrelsen og finder det derfor hensigtsmæssigt, at jeg lader mig udskifte med en advokat, som kan varetage vores forretningsmæssige interesser i selskabet, siger Helle Reedtz-Thott til Sjællandske.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk