19. maj 2021
Der var fyldt godt op i klublokalet, da Langebæk Alliancens erhversnetværk mødtes til det første møde.
Der var fyldt godt op i klublokalet, da Langebæk Alliancens erhversnetværk mødtes til det første møde.
Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldklub laver erhversnetværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldklub laver erhversnetværk
Vordingborg - 26. marts 2012 kl. 08:00
Af Søren Schaadt Larsen
Vi hører om, at landområderne bliver affolkede, og at der ikke sker noget i yderområderne. Men de fordomme er ved at blive gjort til skamme i Stensved, hvor Langebæk Alliancen holder til. Her har de tænkt stort. Og de store tanker er blevet til et erhvervsnetværk.

- Det handler om, at få noget engagement omkring klubben, fortæller Bjarne Rostrup, som er holdleder hos Langebæk Alliancen, og som er initiativtager til erhvervsnetværket. Og allerede nu, er netværket en succes. 31 virksomheder og repræsentanter har meldt sig ind.

- Vi har holdt de første møder, hvor vi blandt andet har haft besøg af udviklingsdirektør i kommunen, Torben Gleesborg, som fortalte os om, hvilke visioner kommunen har for erhvervslivet, forkarer Bjarne Rostrup, som fortæller, at de næste arrangementer allerede er planlagt. Bjarne Rostrup forklarer også, at der skal være sponsorarrangementer hver måned. Næste måned kommer der en iværksætter og fortæller om sine erfaringer.

Ifølge Bjarne Rostrup skal der også være noget at komme efter for erhvervsnetværket, når klubbens førstehold, der spiller i serie 1, skal spille hjemmekampe.

- Vi laver arrangementer og gimmicks for erhvervsnetværket.
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk