11. november 2019
Roskilde-forfatteren Michael Kamps gyser "Moln - Jorden husker" er med i kapløbet om at blive kåret til Årets danske horrorudgivelse.
Roskilde-forfatteren Michael Kamps gyser "Moln - Jorden husker" er med i kapløbet om at blive kåret til Årets danske horrorudgivelse.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-forfatter blandt de nominerede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-forfatter blandt de nominerede
Roskilde - 23. marts 2012 kl. 11:01
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Forfatteren Michael Kamp fra Roskilde er blandt de nominerede til prisen Årets bedste horrorudgivelse for sin bog "Moln - Jorden husker", der udkom på forlaget Tellerup sidste år.

Det er Dansk Horror Selskab, som står bag prisen, der uddeles for første gang i morgen, lørdag den 24. marts, på Krimimessen i Horsens.

Michael Kamp er oppe imod Steen Langstrups roman "Alt det hun ville ønske hun ikke forstod" og gyserantologierne "Velkommen til dybet", "Dystre Danmark 2" og "Det sker igen".

"Moln - Jorden husker" kan også kaldes for en novellesamling, da den består af en række selvstændige fortællinger, som alle foregår i den samme by.

Hvis Michael Kamp vinder, kan han for alvor kalde sig for prisbelønnet forfatter, idet han i efteråret vandt Kulturministeriet og Ministeriet for Børn og Undervisnings Drengelitteraturpris 2011 for novellen "Telefonfis".

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk