27. maj 2020
Roskilde-forfatteren Michael Kamps gyser "Moln - Jorden husker" er med i kapløbet om at blive kåret til Årets danske horrorudgivelse.
Roskilde-forfatteren Michael Kamps gyser "Moln - Jorden husker" er med i kapløbet om at blive kåret til Årets danske horrorudgivelse.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-forfatter blandt de nominerede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-forfatter blandt de nominerede
Roskilde - 23. marts 2012 kl. 11:01
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Forfatteren Michael Kamp fra Roskilde er blandt de nominerede til prisen Årets bedste horrorudgivelse for sin bog "Moln - Jorden husker", der udkom på forlaget Tellerup sidste år.

Det er Dansk Horror Selskab, som står bag prisen, der uddeles for første gang i morgen, lørdag den 24. marts, på Krimimessen i Horsens.

Michael Kamp er oppe imod Steen Langstrups roman "Alt det hun ville ønske hun ikke forstod" og gyserantologierne "Velkommen til dybet", "Dystre Danmark 2" og "Det sker igen".

"Moln - Jorden husker" kan også kaldes for en novellesamling, da den består af en række selvstændige fortællinger, som alle foregår i den samme by.

Hvis Michael Kamp vinder, kan han for alvor kalde sig for prisbelønnet forfatter, idet han i efteråret vandt Kulturministeriet og Ministeriet for Børn og Undervisnings Drengelitteraturpris 2011 for novellen "Telefonfis".
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk