21. april 2021
Når Moorggan Amadeus V Gersdorff kigger på én, kan man blive i tvivl, om han ser på én, ser ind i én eller bare igennem. Han påstår, at han tidligere kunne læse tanker, men nu ser han kun tankemønstre.
gallery icon

Se billedserie

Når Moorggan Amadeus V Gersdorff kigger på én, kan man blive i tvivl, om han ser på én, ser ind i én eller bare igennem. Han påstår, at han tidligere kunne læse tanker, men nu ser han kun tankemønstre.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Moorggan fik sten i hovedet - nu kan han tale med de døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moorggan fik sten i hovedet - nu kan han tale med de døde
Opdateret 21. marts 2012 kl. 07:42
Vordingborg - 19. marts 2012 kl. 13:13
Af Robert Andersen
Stensved:Moorggan Amadeus V Gersdorff lagde direktørkarrieren på hylden efter en arbejdsulykke for i stedet at hengive sig til den spirituelle verden. Nu bruger han sin tid på at hjælpe mennesker og virksomheder på sin egen lidt specielle måde.

I dag ejer han Caberlain - en virksomhed, der har specialiseret sig i at rette op på menneskers fysiske og mentale skavanker. 62-årige Moorggan Amadeus V Gersdorff er det, de fleste nok vil kalde for en alternativbehandler, og han er ikke som de fleste. Det har han aldrig været.

Der var ikke meget, der tydede på, at han skulle klare sig synderlig godt her i livet. Han kom til verden med en fødselsskade, hvor han fik trykket hovedet. I skolen var han hamrende ordblind. Selv på ordblindeinstituttet havde han en frygtelig tid. Til sidst sagde han til forældrene, at han ikke ville mere.

- Jeg sagde, at jeg selv ville klare den. Nu læser og skriver jeg bedre end de fleste, siger han.

Godt i gang med karrieren var uheldet ude - en stor sten faldt ned fra en reol og flækkede hans pandebrask.

En ny verden åbnede sig for ham. De evner, han havde haft siden barndommen, var nu skærpet i en grad, så han ikke kunne negligere dem.

Uheldet og de nye skærpede evner blev begyndelsen på et karriereskift af de større. Direktørkarrieren blev lagt i skuffen. Nu skulle han hjælpe andre mennesker med deres problemer - fysiske som psykologiske.

Egentlig har han kunnet se de døde, siden han var barn. Det skræmte ham i en sådan grad, at han skød det fra sig.

Nu har han lært at leve med dem, tale med dem og bruge dem positivt .

Har man mod på det, så tjek www.caberlain.dk eller mød Moorggan Amadeus V Gersdorff på Facebook.
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk