25. maj 2019
Skævinge Fjernvarmeværk er tæt på et ejerskifte. Foto Lars Skov
Skævinge Fjernvarmeværk er tæt på et ejerskifte. Foto Lars Skov
Foto: Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt på aftale om Skævinge Fjernvarme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt på aftale om Skævinge Fjernvarme
Hillerød - 10. marts 2012 kl. 04:00
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Skævinge: 600 husstande i Skævinge, der er tilsluttet Skævinge Fjernvarmeværk ejet af selskabet E.On, kan øjne billigere varmeregninger i horisonten.

Hillerød Forsyning og energiselskabet E.On har gennem det sidste år forhandlet betingelserne for et salg, hvor det private selskab sælger værket, som så bliver en del af det kommunalt ejede Hillerød Forsyning. Parterne holdt i går et afgørende møde, og ifølge formanden for Hillerød Forsyning, byrådsmedlem Finn Hansen (K), er parterne meget tæt på at indgå en aftale.

- Vi er meget tæt på at kunne skrive papirerne og afslutte handelen, men vi mangler lige lidt endnu, siger Finn Hansen efter fredagens møde.

Fjernvarmebrugerne i Skævinge har nogle af Danmarks højeste priser på varme, omkring det dobbelte af, hvad sammenlignelige hustande i resten af Hillerød Kommune betaler. Skævinge Fjernvarmeværk blev opført som et barmarksværk, dengang Skævinge var en selvstændig Kommune. Siden blev det overtaget af Nesa, men værket blev i 2005 overtaget af det internationale energiselskab E.On.

Hillerød Forsyning har de sidste år købt sig ind i fjernvarmenettet og regner med at kunne høste rationaliseringsgevinster ved yderligere opkøb. Dette skulle igen give plads til prisnedsættelser på varmen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede