21. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fabrin: LokalListen er ikke til at stole på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fabrin: LokalListen er ikke til at stole på
Rudersdal - 01. marts 2012 kl. 15:42
Af Lars Ramlow
Rudersdal: LokalListen kom onsdag aften under kraftig verbal beskydning fra Venstre og SF under kommunalbestyrelsesmødet.

- Normalt er det sådan i politik, at når man har sagt A, så må man også sige B. Men den logik deler man ikke i LokalListen, og det er derfor, at vi andre ikke kan lave politik sammen med Jer. I stedet må i sidder traurige og ensomme tilbage. Vi andre kan simpelthen ikke stole på Jer, lød det blandt andet fra borgmester Erik Fabrin, der næsten opgivende slog ud med armene, mens han talte.

Borgmesterens ord faldt under behandlingen af en kapacitetstilpasning i forbindelse med, at en række børn skal starte i SFO den 1. maj i et førskole-forløb, frem for først at starte i skole til august. Børnene overgår således fra dagtilbud til skole tre måneder tidligere end normalt, og det medfører en overkapacitet i antal pladser og børnehuse. Helt konkret er der 150 pladser for meget, hvilket svarer til 2-3 børnehuse for meget.

Til kritikken siger Benny Wurtz fra LokalListen:

- Sagen er ren og skær politik, hvor det for Fabrin handler om at udstille LokalListen. Borgmesteren går aldrig af vejen for at udløse sit had mod LokalListen. Det så vi igen i rådssalen her onsdag aften. Hans kommentarer er på gadedrenge-niveau, og for mig viser det kun mangel på format og en syg tone. Vi er hverken ensomme eller traurige, som borgmesteren fremførte. Vi mener blot noget andet end Venstre, siger Benny Wurtz.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis fredag
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?