22. august 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung pige sigtet for at true mand med pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung pige sigtet for at true mand med pistol
Opdateret 23. september 2009 kl. 13:23
Næstved - 22. september 2009 kl. 06:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
En ung pige blev mandag eftermiddag foreløbig blev idømt fire ugers varetægtsfængsling i surrogat på en døgninstitution i Næstved.

Pigen var forholdsvis upåvirket af de alvorlige omstændigheder. Hun indrømmede, at hun havde smidt en sten gennem en rude på politistationen søndag aften kl. 23.15. Stenen blev genbrugt i et forsøgt på at smadre en mørk Ford Mondeo, som hun troede var en politibil.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det. Der var ingen speciel grund, forklarede pigen stille. Kun dommeren var i stand til at se hendes ansigt, idet hun skjulte en dårlig hårdag under hætten på en orange sweatshirt.
"Jeg nakker dig"
Hun blev anholdt foran politiets hoveddør bevæbnet med en softgun, der til forveksling ligner politiets tjenestepistol. Hun havde en klump hash i lommen og var kørende på en knallert, som blev frarøvet en 62-årig mand fra sydbyen lørdag eftermiddag.

Politianklageren kortlagde forløbet og sigtelserne. Manden havde nydt en øl ved Rønnebækken. Da han kørte hjemad blev han passet op og tvunget ind til siden. En ung kvinde holdt en pistol en halv meter foran brystkassen med ordene: Stå af knallerten, eller jeg nakker dig!
Uskyldig siden bombetrussel
- Siden januar, hvor jeg blev løsladt, har jeg ikke lavet noget. Jeg har vist fået en bøde. Jeg vil tilbage på den matrikelløse. Jeg har ikke lavet noget alvorligt siden bombetruslen, forklarede sigtede pige.

De nærmere omstændigheder blev ikke oplyst, men den unge pige, som er prøveløsladt, får sin vilje. Et såkaldt akut-team i døgninstitutionen tager sig af pigen. Hun sagde ja til at få foretaget en mentaltest med ordene: - Det har jeg prøvet før.
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk