25. maj 2019
Hundested Havn, som den så ud fra luften i det herrens år 2000. Siden da er der kommet et større opfyldningsområde til, hvor der i dag blandt andet er et sten- og grusværk.
Hundested Havn, som den så ud fra luften i det herrens år 2000. Siden da er der kommet et større opfyldningsområde til, hvor der i dag blandt andet er et sten- og grusværk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 150 år med havn i Hundested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

150 år med havn i Hundested
Halsnæs - 16. februar 2012 kl. 06:00
Af David Abildgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hundested: I år er det 150 år siden den første sten blev lagt til en havnemole i Hundested. Siden da er der kommet mange flere til, og havnen er i dag en af de vigtigste i Nordsjælland.

For at markere året, man ved desværre ikke den præcise dato for havnens tilbliven, holder havnen et væld af sjove og kulturelle aktiviteter gennem sommerperioden.

Men først skal der være officiel reception tirsdag den 21. februar. Det skyldes, at det er datoen på det officielle kongelige havneskøde fra 1912. Receptionen finder sted i Halsnæs Bryghus på havnemolen fra klokken 15-17.

Senere på året vil der komme flere arrangementer, blandt andet vil man den 18. maj præsentere en til lejligheden brygget julbilæumsøl med tilhørende jubilæumssild.

Der arbejdes stadig på højtryk i kulissen for atstable endnu mere på benene i den særlige anledning. Blandt andet har man taget kontakt til KMD Challenge, som arrangerer iron-man løb.

Planen er at kunne lokke nogle af de dygtigste udøvere til Hundested, forklarer havnens officielle tovholder Tanja Höper.

- Vi er jo stålets kommune, og så vil det jo være oplagt med en ironman på havnen, siger hun.

Derudover arbejdes der, blandt mange andre ting, også på at få kongelig ballet til havnen, ligesom vikingeskibet Havhingsten kunne blive en sjov besøgende.

- Men det er endnu kun på tegnebrættet, og vi kan derfor ikke love, at det bliver realiseret, understreger Tanja Höper.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede