4. juli 2020
En stor gruppe damer fra Aktivitetshuset Paraplyen i Frederiksværk iklædte i går eftermiddag adskillige træer og genstande med varm og farverige strikvarmere.
gallery icon

Se billedserie

En stor gruppe damer fra Aktivitetshuset Paraplyen i Frederiksværk iklædte i går eftermiddag adskillige træer og genstande med varm og farverige strikvarmere.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træerne får ikke lov at fryse i Halsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træerne får ikke lov at fryse i Halsnæs
Halsnæs - 11. februar 2012 kl. 06:00
Af David Abildgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Halsnæs: Der mødte forbipasserende et underligt syn ved Gjethuset i går eftermiddags. Adskillige steder kunne gamle koner ses i færd med at iklæde træer, gelændere, cykler og statuer diverse striktøj.

- Hvad er nu det for noget vandalisme, spøgte en af de forbipasserende, da han opdagede de mange beklædte træer foran Gjethuset og sendte et drilsk smil til damerne.

Annie Andersen fra Frederiksværk har et svar på rede hånd, da amtsavisen spørger til sagen.

- Vi er nogle piger, som billedvæver i Paraplyen, og vi har en rigtig god strikmor, der hedder Anette. Hun havde set fænomenet på nettet, og spurgte os, om vi ville være med, forklarer Annie mens hun er i færd med at binde striktøjet fast på en træstamme.

Annie har sammen med de andre damer været med til at strikke tøj til 20 træer, adskillige pomponer til trækronerne, metervis af bænkevarmere til bænkene foran Gjethuset, hue og halstørklæde til busten af Classens, ja selv en herrecykel foran Paraplyen blev udsat for den aparte graffiti.

De får lov at blive siddende til foråret, hvor de alle indsamles og bruges til en stor skulptur. Men skule tyvagtige skader eller andre vandaler finde på at snuppe eller beskadige striktøjet, så er der også råd for det.

- Så siger vi pyt med det, siger Annie og slår op i et stort smil.

dab
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?