11. maj 2021
Den kvindelige tyv viste stor interesse for et skrin, der stod på tv-bordet, og hun fik også stjålet det, men vadede lige ind i armene på Leif Poulsen. Skrinet indeholder dog ikke andet end sytråd.
gallery icon

Se billedserie

Den kvindelige tyv viste stor interesse for et skrin, der stod på tv-bordet, og hun fik også stjålet det, men vadede lige ind i armene på Leif Poulsen. Skrinet indeholder dog ikke andet end sytråd.
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyve kunne ikke snøre 80-årige Leif

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve kunne ikke snøre 80-årige Leif
Opdateret 25. januar 2012 kl. 12:34
Roskilde - 23. januar 2012 kl. 13:47
Af Kristian Jørgensen
Roskilde: 80-årige Leif Poulsen fra Hvedstrup fik uden at ryste på hånden afvist fire meget påtrængende tricktyve, der vækkede ham under en lur på sofaen.

Tirsdag eftermiddag mødte to unge, pæne og velklædte sigøjnere op og bankede på døren, mens Leif Poulsen lå og tog en lur på sofaen. De spurgte efter vand til bilen, der stod ude på Birkelundsvej og var overophedet.

Det kunne de da godt få, så Leif ville fylde en spand op med vand fra håndvasken. Imens begynder den omkring 25-årige kvinde at se interesseret hen mod bordet, hvor fladskærmsfjernsynet og nogle æsker står.

På det tidspunkt fornemmer Leif Poulsen, at der er noget lusk ved situationen, og han beder hende gå tilbage til døren. Kort efter må han tage hende i armen og føre hende tilbage. Nu prøver de at spørge, om ikke de kan få vandet i en flaske, men nej.

Lidt efter kommer de tilbage for at få mere vand, men denne gang åbner Leif Poulsen ikke døren, kun vinduet. Næsten i det samme ser han, at en anden mand er gået ind gennem en dør på den anden side af huset.

"Kan du komme ud," siger Leif til ham.

"Jamen, jeg skal lige ind og se, du bor så pænt," svarer den indtrængende. Leif Poulsen kommanderer han igen ud, men manden bliver ved, så Leif følger ham selv ud.

På vej ud ser han igen kvinden fra før. Hun kommer gående med en æske, der stod inde på bordet med tv'et.

- "Stjæler du også?", siger jeg. "Ja, men jeg skal nok stille den tilbage," siger hun så, fortæller Leif Poulsen.

Siden kom tyvene ikke tilbage.
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk