25. maj 2019
Lina Von Bale og Thomas Christensen har startet Aupair Agency og de har 200-300 aupair-emner på deres hjemmeside www.aupairagency.dk.
Lina Von Bale og Thomas Christensen har startet Aupair Agency og de har 200-300 aupair-emner på deres hjemmeside www.aupairagency.dk.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp til at finde den rigtige aupair

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp til at finde den rigtige aupair
Egedal - 21. januar 2012 kl. 04:01
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Egedal: Hvordan sikrer man, at en aupair ikke får betalt sin flybillet af en dansk familie og stikker af så snart flyet er landet. Eller at aupairen flytter ind og arbejder sort ved siden af arbejdet i familien? Og hvordan kan en aupair være sikker på, at den familie, man har fået arbejde hos, ikke bare udnytter én som billig arbejdskraft?

Det er nogle af de ting, Lina Von Bale og Thomas Christensen fra Knardrup vil forebygge med deres nye aupairagentur Aupair Agency. Parret bor sammen og har en datter på tre, og de har selv haft et par aupairs og prøvet, hvordan det er ikke at have nogen at søge råd og vejledning hos.

- Vi kunne se, at der kunne gøres nogle ting anderledes og bedre, siger de til Frederiksborg Amts Avis. Så i starten af november startede de Aupair Agency, som de selv betegner som det første aupairagentur i Danmark.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede