6. marts 2021
Varmeforbrugeren, Keld Klein Jørgensen, vil have en usminket forklaring fra E.ON.
Varmeforbrugeren, Keld Klein Jørgensen, vil have en usminket forklaring fra E.ON.
Foto: Svend Klarskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forbruger ønsker sandheden frem hos E.ON

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbruger ønsker sandheden frem hos E.ON
Opdateret 23. januar 2012 kl. 08:52
Vordingborg - 19. januar 2012 kl. 14:02
Af Svend Klarskov
E.ON leverer fjernvarme til visse husstande, sådan ca. halvdelen af varmeforbrugerne i Lendemarke. Og selskabet er nu kommet med et ny udspil på den prismæssige front. Men en af forbrugerne, Keld Klein Jørgensen, mener, at varmeprisen er alt for sløret, og han vil kræve mere gennemsigtighed fra E.ON's side. Og Keld Klein Jørgensen må siges at være en slags kompent fjernvarme-modtager. Han var selv i mange år formand for det lokale fjernvarmeselskab i Lendemarke.

- Jeg vil have en regulær kalkulation på, hvordan MWh-prisen er sat sammen, siger Keld Klein Jørgensen til Sjællandske. Han vil f.eks. vide, hvad træflis - brændslet - koster, hvad arbejdskraften beløber sig til, hvad huslejen er - o.s.v.

Keld Klein Jørgensen forklarer også, hvordan brugernes penge "kan blive væk" ved, at selve Lendemarke Fjernvarme er indvolveret i flere selskaber. Således at man f.eks. køber arbejdskraften til fjernvarmen gennem et andet andet selskab, som "kan sælge til overpris". E.ON leverer naturligvis varme for at tjene penge. Og hvis fjernvarmeselskabet lejer sig ind i fjernvarmeværket og betaler en god husleje til et selskab, som også er styret af E.ON, kan der inddirekte hentes et overskud hjem. Det er disse enkeltheder, Keld Klein Jørgensen gerne vil have afdækket fuldstændigt, hvilket han personligt vil henvende sig til selskabet om.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk