13. december 2019
Folkene bag det nye cykel-initiativ Roskilde-Paris holdt møde i Ågerup, hvor deltagerne blandt andet kunne se på nyt udstyr.
Folkene bag det nye cykel-initiativ Roskilde-Paris holdt møde i Ågerup, hvor deltagerne blandt andet kunne se på nyt udstyr.
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelhold vil lave fond med fem millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelhold vil lave fond med fem millioner
Opdateret 14. januar 2012 kl. 23:58
Roskilde - 14. januar 2012 kl. 06:00
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Fem millioner kroner til at hjælpe børn. Det er målet for et nyt cykelhold, der er startet op af en gruppe Tour de France-interesserede motionscyklister fra Roskilde.

Projektet blev til hjemme på en terasse i Store Valby, og det har nu udviklet sig til ikke bare at skulle glæde nogle få med en cykeltur til Paris og se Tour de France. De initiativrige folk bag har stiftet en fond, "Glade Børn Fonden," og det er den, som skal vokse sig fra ingenting til fem millioner kroner i årlig base inden 2015.

- Man kan vel sige, at vi blev grebet lidt af begejstringen. Men vi mener helt uden at blinke, at vi har fat i noget af det rigtige, siger Stiig Broby, en af initiativtagerne til det nye motionscykelhold, til DAGBLADET Roskilde.

I år sender cykelholdet, som p.t. ikke har noget navn, 50-100 cykelmotionister af sted fra Roskilde til Paris for at se afslutningen på Tour de France.

- Vi tror på, at vi kan sende 1000 mennesker af sted allerede fra hele Danmark i 2015 og med den volumen, så mener vi, at fem millioner kroner er realistisk, siger Stiig Broby.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde i weekenden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk