12. december 2017
Messe 2012 afvikles i Ringsted Sportscenter den 17. og 18. marts.
gallery icon

Se billedserie

Messe 2012 afvikles i Ringsted Sportscenter den 17. og 18. marts.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messe 2012 lige om hjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe 2012 lige om hjørnet
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:18
Næstved - 11. januar 2012 kl. 10:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
RINGSTED: Tiden nærmer sig for Ringsted Messen 2012 i Ringsted Sportscenter, tidligere Ringsted Hallerne. Ebbe Nielsen og Søren Scheibel, Udstillerselskabet - Ringsted Messen I/S, kan melde om godt gang i salget af stande, idet der på nuværende tidspunkt er der solgt 80 procent.

Det er sjette gang Udstillerselskabet - Ringsted Messen I/S arrangerer forbrugermesse i Ringsted. Det er en tradition at holde messe hvert andet år om foråret. I år er den 17. og 18. marts.

Messen er rettet mod hele familien, og det er en forbrugermesse med salg for øje. Det vil sige, at en stand må sælge for op til 1.000 kr. pr. ekspedition.

Der præsenteres et bredt udsnit af forskellige brancher indenfor detailhandel, byggeri, indretning, industri-, service- og uddannelsessektoren. Messen satser i år på nye tiltag med økologi, velvære, helse, biler, kunst, hobby og fritid. Med andre ord en bred vifte af emner, der interesserer hele familien Danmark.

Foruden de tre haller i Ringsted Sportscenter bliver Anlægspavillonen fyldt med billedkunst fra en lang række forskellige kunstnere.

Ringsted Messen tager udgangspunkt i det lokale erhvervsliv, og en del af udstillerne er gengangere, men der er naturligvis også nye med.

Messen er en enestående mulighed for at virksomheder kan profilere sig for et stort publikum. Ved den seneste messe i 2010 var der cirka 15.000 besøgende, oplyser Ebbe Nielsen og Søren Scheibel.

Messen bliver i år indrettet således, at der er mange hjørnestande i hal A og B og gangarealerne er gjort bredere, så det er let at komme rundt.
Fribilletter
Samtlige udstillere får en stak fribilletter, som de kan dele ud til deres kunder. I år kommer der også til at ligge gratis billetter på servicestationer og i supermarkeder i Ringsted, så alle har chance for at få en billet. Der kommer således flere billetter i omløb i år end tidligere.

Messearrangørerne samarbejde med Hjemmeværnspolitiet, som står for at dirigerer trafikken på Anlægsvej og ved hallerne. Det er håbet, at der kan etableres en flagallé i Sct. Knudsgade og på Anlgæsvej, som leder gæsterne hen til messen. Det sætter altid et festligt præg på byen, når Dannebrog er hejst.

Vil man sikre sig en stand på messen, kan Udstillerselskabet kontaktes på tlf. 57 61 33 26, 30 31 33 26 eller 21 42 61 73. Via hjemmesiden www.ringstedmessen.dk er det også muligt at få kontakt med messearrangørerne.

bodil
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk