11. maj 2021
Skaterne på Musicon har sat deres kraftige fingeraftryk på Rabalder Parken. De fik ideen med at indrette regnvandskanalerne til at skate.
Skaterne på Musicon har sat deres kraftige fingeraftryk på Rabalder Parken. De fik ideen med at indrette regnvandskanalerne til at skate.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skaterne vil strømme til Musicon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaterne vil strømme til Musicon
Opdateret 06. januar 2012 kl. 21:24
Roskilde - 06. januar 2012 kl. 15:48
Af Kristian Jørgensen
Roskilde: At Rabalder Parken er endt med at blive tilpasset skaterne har i høj grad noget at gøre med brugerne af skatehallen Hal 12 lige ved siden af parken.

De fik ideen til, at man kunne skate i regnkanalerne. Det endelige projekt vil ifølge formanden for Hal 12, Bo Ejstrup, blive et trækplaster takket være den specielle bowle og forløbet gennem kanalerne.

- Jeg tror helt sikkert, at det vil trække rigtig mange fra et stort område. I forvejen trækker Hal 12 skatere fra hele Sjælland, siger han.

Rabalder Parken er et resultat af, at Musiconsekretariatet fik den ide at bygge videre på den regnvandsafledning, som Roskilde Forsyning skulle etablere i den nye bydel.

Fra start var det kun fastlagt, at vandet skal løbe i overfladiske kanaler for at kunne fungere rekreativt og for at grave mindst muligt i den forurenede jord.

Lise Hammershøj fra Musiconsekretariatet inviterede Bo Ejstrup til at være med til at gøre anlægget sjovere end bare at have nogle regnvandkanaler i asfalt.

- Så fik Bo julelys i øjnene og sagde, at vi skulle snakke med Søren. Så fik Søren julelys i øjnene, og så kørte det derfra, siger Lise Hammershøj.

Søren Nordahl Enevoldsen er arkitekt på parken og har også stået bag den nye skatepark i Fælledparken.

Skaterne får dog ikke fortrinsret for andre brugere i parken.
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk