16. januar 2019
Helt så meget sne vil der ikke være på skibakken i Hedeland på søndag, hvor Roskilde Skiklub fejrer bakkens 25-års jubilæum, men klubben får lagt lidt is ud til snowboarderne.
Helt så meget sne vil der ikke være på skibakken i Hedeland på søndag, hvor Roskilde Skiklub fejrer bakkens 25-års jubilæum, men klubben får lagt lidt is ud til snowboarderne.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sne på skibakken på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sne på skibakken på søndag
Opdateret 05. januar 2012 kl. 06:40
Roskilde - 04. januar 2012 kl. 14:43
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Trods varmegrader og en vejrudsigt, som for tiden ikke just indeholder løfter om pludseligt snefald, vil der alligevel være sne på skibakken i Hedeland på søndag den 8. januar.

Denne dag fejrer Roskilde Skiklub, at det er 25 år siden, at skibakken åbnede, og når nu vejrguderne ikke vil lege med, så har klubben selv taget affære ved at sørge for, at der bliver kørt et lag is ud på skibakken, så i det mindste snowboard-delen kan benyttes under jubilæumsfesten.

- Isen bliver lagt ud på fredag. Det var det seneste, der kunne lade sig gøre, så vi håber på, at det holder frem til søndag, siger Roskilde Skiklubs formand, Kim Truesen.

Han kan trøste sig med, at vejrudsigten p.t. lover frostvejr natten mellem fredag og lørdag, men ellers står den på nedbør og op til seks graders varme.

Selve arrangementet varer fra klokken 13 til 16 og vil byde på taler ved Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler, I/S Hedelands formand, Cemal Oklu, som også er socialdemokratisk byrådsmedlem i Roskilde, samt Roskilde Idræts Unions formand, Ove Pedersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk