24. november 2020
Køge Kommune har underskrevet en kontrakt med ISS Facility Service A/S, der fremover skal stå for rengøringen af de kommunale ejendomme.
Køge Kommune har underskrevet en kontrakt med ISS Facility Service A/S, der fremover skal stå for rengøringen af de kommunale ejendomme.
Foto: Anders Ole Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udliciterer rengøring - sparer 14 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udliciterer rengøring - sparer 14 millioner kroner
Opdateret 26. december 2011 kl. 22:39
Køge - 22. december 2011 kl. 16:28
Af Jens Villemoes
Køge: Det bliver rengøringsgiganten ISS, der fremover skal holde rent på de kommunale ejendomme i Køge. Det skriver DAGBLADET Køge.

Kontrakten blev officielt underskrevet torsdag. I dag står kommunens egne medarbejdere i ETK for rengøringen, men når den nye aftale træder i kraft, vil de godt 100 medarbejdere blive overdraget til ISS Facility Service A/S.

I starten af Januar vil Køge Kommune indkalde til et informationsmøde for de berørte medarbejdere. Ifølge Køge Kommune repræsenterer aftalen en besparelse for omkring 14 millioner kroner, og Køges borgmester Marie Stærke (S) er glad for den nye ordning.

- Hvis vi skal kunne sikre god velfærd i Køge Kommune om fem og ti år, er vi nødt til at tænke i nye måder at gøre tingene på og få god service for færre penge. Hidtil har vores institutioner og ejendomme selv haft ansvaret for rengøringen, men ved at samle og overdrage opgaven til eksterne leverandører kan vi spare, hvad der svarer til vores årlige omkostninger til 240 børnehavebørn eller 30 plejehjemsbeboere, siger Marie Stærke (S).

ISS Facility Services A/S skal tage sig af al rengøring, mens vinduespoleringen deles af ISS Facility Services A/S og Alliance Plus A/S. De samlede kontrakter repræsenterer en værdi af op til 100 millioner kroner for de valgte leverandører.

Læs mere i DAGBLADET fredag.
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk