27. januar 2021
Lone Grønbæk fra Jægerspris har skrevet en bog om sin forandring på en 800 kilometer pilgrimsfærd til Santiago del Compostela i Nordspanien.
gallery icon

Se billedserie

Lone Grønbæk fra Jægerspris har skrevet en bog om sin forandring på en 800 kilometer pilgrimsfærd til Santiago del Compostela i Nordspanien.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lone fandt tilbage til livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lone fandt tilbage til livet
Frederikssund - 22. december 2011 kl. 05:41
Af Maj-Britt Holm
Jægerspris: - Jeg vil ikke have, at det her skal være en selvudviklingsbog. Jeg har hverken skrevet bogen for at blive forfatter eller rig. Det er primært for min egen skyld. Men hvis den kan hjælpe nogen til at komme videre, vil det da glæde mig, siger 50-årige Lone Grønbæk til Frederiksborg Amts Avis.

Lone Grønbæks verden ramlede for seks år siden, da hendes mand gik efter 22 års ægteskab, hendes far døde og teenagesønnen og hun selv blev alvorligt syge.

Da hun kom sig og begyndte at arbejde igen, følte hun sig som et usamlet puslespil, hvor brikkerne lå på gulvet. Så hun tog orlov, forlod hjemmet i Jægerspris og begav sig ud på 800 kilometers pilgrimsfærd til Santiago del Compostela - og det er der nu kommet bogen "Camino - vandring og forandring" ud af.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.
1382458
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?