30. september 2020
Varm hyldebærsuppe med æbler kunne jage kulden på afstand for en tid ved lørdagens vikingemarked på Kalvøen i Frederikssund.
gallery icon

Se billedserie

Varm hyldebærsuppe med æbler kunne jage kulden på afstand for en tid ved lørdagens vikingemarked på Kalvøen i Frederikssund.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikinger fejrede lysets genkomst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikinger fejrede lysets genkomst
Opdateret 22. december 2011 kl. 08:46
Frederikssund - 19. december 2011 kl. 05:01
Af Maj-Britt Kierulf Holm
Frederikssund: Frederikssund-vikingerne inviterede til det traditionsrige vikingemarked lørdag, og selv om det var en af de travle op til jul, og der faldt en haglbyge eller to, strømmede der familier til Kalvøen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis

- Jeg synes, der var rigtig mange mennesker, og folk kom lidt tidligere i år. Det er min fornemmelse, at vi fik mange nye kunder, der gerne ville se, hvad det var for noget, fortæller Jesper Wittenburg, formand for Frederikssund Vikingespil, som stod bag markedet.

Ef af årets nyheder var Frederikssund-jægeren Torben Clausen, der solgte skudte fasaner, som man selv kunne tage med hjem og plukke fjerene af, og Torben kelm fik hurtigt udsolgt af røgede ål, ligesom man kunne nyde forskellige supper rundt om på pladsen.

Traditionen tro holdt Niels H. Elberling, formand for Frederikssund Vikingeboplads, solhvervstale, og her kommenterede han muntert både landspolitik, EU's trængsler og idéen om brugerbetaling på Kronprins Frederiks Bro.

- Det vil sikre herredsboerne mod udlængsel, holde byens handelskerne fri for trængsel - og hindre stigende huspriser i den lokale rådne banan, sagde han blandt andet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?