3. april 2020
Så sker det - forhåbentlig. DSB regner i hvert fald med at få togvognene fra Falster hevet over Storstrømsbroen mandag aften.
Så sker det - forhåbentlig. DSB regner i hvert fald med at få togvognene fra Falster hevet over Storstrømsbroen mandag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Togvogne skal over Storstrømsbroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Togvogne skal over Storstrømsbroen
Opdateret 15. november 2011 kl. 11:02
Sjælland - 14. november 2011 kl. 14:50
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
SJÆLLAND: Mandag aften gør DSB og Banedanmark et nyt forsøg på at få kørt 24 togvogne over Storstrømsbroen. Det er de vogne, der nu på fjerde uge holder i Nykøbing Falster, hvor de strandede, da Storstrømsbroen blev lukket for togtrafik på grund af revner.

De 24 dobbeltdækker-vogne skulle have været trukket over den skrøbelige bro forrige fredag, men den aktion blev afblæst i sidste øjeblik, da Banedanmark havde opdaget en ny revne i broen. Nu skulle den gamle bro imidlertid være klar.

- Vi har fuld tillid til, at vognene bliver kørt over i aften. Det sker med 20 kilometer i timen, og i alt kommer det til at tage fire timer, fordi vi også skal have nogle lokomotiver den anden vej, så de er klar på Falster, når broen fra næste uge åbner for trafik med lette tog, siger trafikinformationschef Tony Bispeskov, DSB, til sn.dk