20. september 2020
Ny ejer Christina Brandt og forhenværende ejer Anitha Spuur foran den butik, det hele handler om; Frost, som ændrer navn til Jonica.
Ny ejer Christina Brandt og forhenværende ejer Anitha Spuur foran den butik, det hele handler om; Frost, som ændrer navn til Jonica.
Foto: Søren Schaadt Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frost bliver til Jonica og udvider sortimentet med babyudstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frost bliver til Jonica og udvider sortimentet med babyudstyr
Ugebladet Sydsjælland - 04. oktober 2011 kl. 13:23
Af Søren Schaadt Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
VORDINGBORG: - Det er jo et sats, men jeg tror kunderne kommer. Sådan lød det i sidste uge fra Christina Brandt forud for hendes overtagelse af "Frost" i Algade i Vordingborg - en butik, der sælger sengetøj, håndklæder, duge, dyner, puder med mere.

Med overtagelsen af forretningen er Christina Brandt gået imod den tendens, hvor butikerne i gågaden er lukket en for en. Men hun har en fast tro på, at hun kan overleve.

- Det kan ikke nytte noget, at hele byen skal uddør, og jeg tror på, det kan lade sig gøre, fordi der ikke er nogle, der sælger babyudstyr i byen, forklarer Christina Brandt og afslører dermed, at der vil være forskelle fra den nuværrende butik, til den, der åbner fredag i uge 42.

- Jeg har tænkt mig, at der skal være babyudstyr ovre i det hjørne, siger hun, mens hun peger over mod området til højre for indgangen.

Udover at der skal være babytøj, forbliver sortimentet nogenlunde det samme, men der vil stadig være små forskelle.
Nye leverandører
- Jeg har valgt at få mine varer fra et andet firma, som også leverer babyudstyr, og det betyder så, at der er nogle ting, der udgår af sortimentet, forklarer Christina Brandt, der tidligere har arbejdet i butikken, og som allerede for flere år siden ærgrede sig over, at hun ikke fik købt butikken, da hun dengang havde chancen.

- Da Frost (tidligere indehaver red.) solgte butikken ville jeg ønske at jeg havde købt den, lyder det fra Christina Brandt, der arbejdede fire-fem år i butikken i 90erne.

Men sådan blev det ikke dengang. Da var det nemlig den nuværrende ejer, Anitha Spuur, der overtog butikken, som stadig hedder Frost, efter den første ejer.
Jonica
- Jeg har nydt hver dag, jeg har været her, men nu vil jeg på efterløn, forklarer Anitha Spuur, som altså har solgt Frost videre til Christina Brandt.

Med salget får butikken nyt navn.

- Jeg har besluttet mig for, at butikken skal hedde Jonica, som er de to første bogstaver i navnene på mine børn, Jonas, Nikolaj og Camilla, forklarer den nye ejer, som de kommende dage får travlt med at få nye varer hjem, male og flytte rundt inde i lokalerne.

- Inden vi åbner, skal vi have et helt nyt varelager på plads, forklarer Christina Brandt, som får travlt.

Anitha Spuur derimod havde sin sidste dag bag disken i fredags, hvor hun lukkede for sidste gang.
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk