31. maj 2020
Sikkerheden er som altid i top med en række følgebåde, som også sikrer, at de forskellige klasser holder sig på de rette områder.
gallery icon

Se billedserie

Sikkerheden er som altid i top med en række følgebåde, som også sikrer, at de forskellige klasser holder sig på de rette områder.
Foto: Kim Brandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Perfekt vejr til jubilæums-sejlads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Perfekt vejr til jubilæums-sejlads
Opdateret 28. september 2011 kl. 06:36
Slagelse - 26. september 2011 kl. 06:15
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Skælskør: Med en lun efterårssol og en fornuftig vindhastighed var der lørdag formiddag de absolut bedste betingelser for den traditionelle Harboe-cup i Skælskør. Stævneleder Claus Møller Christensen var da også svært tilfreds, før stævnet gik i gang lørdag klokken 11:

- Vi kunne ikke ønske os det meget bedre. Det betyder, at alle kan komme ud og sejle uden problemer, siger han.

Og alle er i dette tilfælde omkring 300 joller med tilsammen 350 sejlere, som er bidt af det med vand.

- De fleste kommer primært fra Sjælland, men der er også folk, der kommer helt fra Frederikshavn. Sejlerfolket er som én stor familie, hvor de fleste kender hinanden rigtig godt, fortæller stævnelederen.

Harboe-cuppen har heddet sådan i de 25 år, som Harboe har sponsoreret stævnet. Førhen var det Skælskør Frugtplantage, hvor navnet i stedet var "Frugt-cuppen".

I alt har der været holdt sejlstævner i Skælskør i 40 år.

- Jeg tror faktisk, at det er et af landets ældste sejlstævner. Jeg mener ikke, at der er andre med vores historik, siger Claus Møller Christensen, der næppe selv var født for 40 år siden. I anledning af jubilæet er der skaffet levende musik til fællesspisningen i Det Røde Pakhus, hvor man på skift vil traktere op imod 450 gæster i weekenden.
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk