6. marts 2021
Suzanne de Mosedamgaard har udgivet flere bøger, som ikke lægger fingre i mellem. En fransk avis har skrevet om forfatterens seneste udgivelse.
Suzanne de Mosedamgaard har udgivet flere bøger, som ikke lægger fingre i mellem. En fransk avis har skrevet om forfatterens seneste udgivelse.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk demokrati udsat for kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk demokrati udsat for kritik
Furesø - 20. september 2011 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kirke Værløse: Forfatteren Suzanne de Mosedamgaards seneste fransksprogede bog, der oversat til dansk bærer titlen "Diktatur kaldet demokrati", har vakt opsigt i Frankrig, hvor den regionale avis Vosges Matin for nylig havde trykt en artiklen om bogen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Her fortæller avisen, at Suzanne forlod Vogeserne i Frankrig i 1971 for at flytte til Danmark. Men hun har bevaret sin kærlighed til det franske sprog og har siden skrevet flere bøger. Således at hun skrev sin første roman "L'envol des hirondelles" i 2009. En roman som fik hende tilbage til sin barndoms tid og til sine oprindelige rødder. Suzanne de Mosedamgaard, der er hendes forfatternavn, har gjort det igen, med en hel anden slags fortælling.

- Titlen "Diktatur kaldet demokrati" taler for sig selv, skriver Vosges Matin blandt andet.

Forfatteren hænger Danmarks nuværende system ud uden at lægge fingrene imellem.

- De nationale medier har ikke ønsket at skrive om det magtmisbrug og om det tyveri, som kommunen begik mod min mand og jeg... Derfor blev det nødvendigt for mig om at skrive om det bedrageri for at informere den danske befolkning, som tror blindt på politikernes ærlighed, der bliver ved med at prale om vores pragtfulde Demokrati med en stor D, og vores rettigheder som hører til, udtaler Suzanne de Mosedamgaard til avisen.

"Diktatur kaldet demokrati" er skrevet som en roman.

Forfatterens næste bog vil være meget anderledes, da hun regner med at skrive en spændingsroman.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?