20. januar 2021
Den nye lejrchef på Roskilde Camping, William Rhod, skal i første omgang drive pladsen en sæson, men vil byde på forpagtningen fremover.
Den nye lejrchef på Roskilde Camping, William Rhod, skal i første omgang drive pladsen en sæson, men vil byde på forpagtningen fremover.
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt par til campingpladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt par til campingpladsen
Roskilde - 19. september 2011 kl. 14:47
Af Kristian Jørgensen
Roskilde: Der er fundet nye bestyrere af Roskilde Camping efter 20 år med Frede Hansen som forpagter. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

William og Janni Rhod hedder parret, der foreløbigt skal drive pladsen næste sæson, hvorefter forpagtningen for en længere årrække bliver fundet ved et udbud.

Det nye par ejer nu Thisted camping og hytteferie, men er ved at sælge den lille plads og håber også at vinde buddet på Roskilde Camping.

- Vi er blevet spurgt, om vi kunne tænke os at drive den det kommende år. Vi vil gerne have en større plads, og vi vil gerne til Sjælland, og der passer den som fod i hose, siger William Rhod.

Han har på seks år givet Thisted camping en gennemgribende modernisering, men nu er familien fast besluttet på at overtage en større plads på Sjælland. Uanset om førsteprioriteten i Roskilde lykkes.

- Hvis der er nogen, der byder højere end os, er der jo flere andre større pladser til salg på Sjælland, siger William Rhod, der oprindeligt er fra Køge og ser Roskilde Camping som en god mulighed i kraft af dens placering og størrelse.

Det ligger helt fast, at der skal forbedringer til, hvis parret får en længere aftale på pladsen. Konkrete tiltag kan han dog ikke ryste ud af ærmet endnu.

- Det er svært at svare på i år, det vil jeg bruge det næste år til at finde ud af. Der er helt klart nogle nødvendige ting, der skal laves, siger William Rhod, som også er afhængig af, hvilke planer kommunen har for området.
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk