18. juli 2019
Bent Lund, der var borgmester i 25 år i Slangerup, har nu udgivet en ny bog om hans liv helt fra Samsø i 1940'erne og op til i dag.
Bent Lund, der var borgmester i 25 år i Slangerup, har nu udgivet en ny bog om hans liv helt fra Samsø i 1940'erne og op til i dag.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-borgmester udgiver ny bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-borgmester udgiver ny bog
Frederikssund - 07. september 2011 kl. 07:00
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Slangerup: I sommer fik Slangerups tidligere borgmester Bent Lund sin forfatterdebut, da han udgav to små bøger, der handler om henholdsvis købmand Andreas Heegaard, som var med til at stifte Frederiksborg Amts Avis i 1874, og om sit eget arbejdsliv ved dansk politi gennem 27 år.

Nu har eksborgmesteren udgivet en ny bog kaldet "En samsings historie - fra husmandssøn til samfundets top", der handler om hans liv på Samsø i 1940'erne, tiden efter krigen, livet som poltimand, byrådsmedlem og efterfølgende borgmester, hvor han nåede at holde fejre 25 års jubilæum som borgmester.

Bogen slutter ved tiden efter borgmester-posten. Det er Bent Lunds tredje bog, der bliver udgivet. Ved siden af har han også skrevet en bog om konen Dorrit, der hedder "Bogen om Dorrit - min hustru i 33 år", der handler om hendes liv. Denne bog er dog ikke til salg for offentligheden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede