21. april 2021
Vindmøller på land, det skal der ifølge Socialdemokraterne i Faxe være plads til. Partiet er som udgangspunkt positivt stemt. Arkivfoto
Vindmøller på land, det skal der ifølge Socialdemokraterne i Faxe være plads til. Partiet er som udgangspunkt positivt stemt. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokraterne støtter kæmpemøller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokraterne støtter kæmpemøller
Faxe - 24. august 2011 kl. 07:00
Af Allan Grasberger
FAXE KOMMUNE: I det seneste medlemsblad for medlemmer af Socialdemokraterne i Faxe Kommune giver borgmester Knud Erik Hansen sin støtte til vindmøller på land.

Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi socialdemokrater fastholder målet om at få opsat et antal vindmøller. Vi forstår borgernes bekymring, ligesom vi er i tvivl om, hvor en placering er mulig, og hvor den eventuelt må afvises. Vi er imidlertid overbeviste om, at der skal opstilles flere vindmøller på land - også i Faxe Kommune - og afventer spændt de videre undersøgelser, skriver Knud Erik Hansen i medlemsbladet Socifaxe.

Over for DAGBLADET uddyber Knud Erik Hansen.

- Erhvervs- og Kulturudvalget, teknik- og miljøudvalget og jeg selv har set på vindmøller vest for Fuglebjerg og ved Kyse. Hvis vilkårene ligner dem, der er tale om i de ansøgte projekter i Faxe Kommune, så er jeg klart for. Der har stort set ingen kritik været af de projekter, tilføjer han.

Hvis administrationens undersøgelser skulle vise, at de to områder, der er udlagt i kommuneplanen, ikke er egnede, så skal andre områder undersøges, siger borgmesteren.

Udtalelserne i Socifaxe kommer i forbindelse med, at Faxe Kommune er ved at sagsbehandle ansøgninger om kæmpevindmøller ved Alslev nær Karise og Turebylille nord for Haslev.

Læs mere i DAGBLADET og Sjællandske.
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk